Life is unpredictable
Karangan Manusia Links Credit Assalamualaikum & haiii. Selamat menjejakkan kaki ke sini. Nanti dah keluar jangan segan datang jenguk lagi k ^__________^
shhh
Saturday, October 1, 2011 | 0 comments

memandangkan kami dah bermigrasi dalaman ke blok F, kami terpaksa lah meninggalkan kelas comel yang serba pink ni. alahaii. menipu lah kalau cakap tak sedih langsung. terlebih extra sedih ade lahh! yang penting, no tears. lulus! ^^ wee

yang tampal tampal tu semua dah tanggal kecuali flower comel kat dinding tepi dengan LEARNING IS JIHAD. you know what, tak sampai hati nak tanggal sbb teringat ayat bestaries cakap macam ni

"kalau tengok tu nanti kitorang ingat lah dekat hana"

senior 4 bestari, jaga kelas kami elok elok yea! okey, mmg bukan hak milik dah *ex-kelas kami :(


nak cerita pasal majlis restu ilmu tadi tapi takut banjir pulak lappy ni. ahaha

Older Post | Newer Post