Life is unpredictable
Karangan Manusia Links Credit Assalamualaikum & haiii. Selamat menjejakkan kaki ke sini. Nanti dah keluar jangan segan datang jenguk lagi k ^__________^
buku pun pandai berpesta?
Saturday, April 2, 2011 | 0 comments
zaman sekarang ni macam-macam pesta ada. kau nak pesta baik, buruk, pilih je. haha. tapi bukan lah nak cakap pasal pesta-pesta lain tu. kat sekolah tadi ada pesta buku. esok pun bukak lagi. kakak, adik, abang, pakcik, makcik, nenek, atuk yang tak sekolah panglima pun boleh join kalau terlebih rajin nak datang :)

nak dijadikan cerita, pagi-pagi lagi dah mimpi bunyi piano lagu bila cinta. pelik jugak macam mana bole mimpi gitu. rupanya bunyi mesej. kantoi tak bangun lagi :P well, biasa lah trend kembali kepada bantal lepas subuh~ saya ni budak sekolah and hari ni kan hari sabtu. hari tidur sedunia.. tipu lah kalau korang tak join hari tidur sedunia. haha. mesej tadi, cik jayjay yang hanta. ajak pergi pesta buku rupanya. then cakap kat dia pergi lah petang-petang sikit coz sian pulak mama tinggal sorang nanti.

kitorang pergi lah smktpptm *bangga nama sekolah* pukul 3 petang
macam tak percaya je kan miss nurul farahana pergi pesta buku. BUKU? BUKU?? BUKU!?!?!
tahun lepas pun jejak kaki kat pesta buku tu sebab kena jaga gerai koperasi. kalau takde orang ajak, hmm. haram la nak nampak muka ni. tapi, once saya dah pergi tempat berkaitan buku ni jangan cari kat tempat lain lah. cari je kat bahagian novel, confirm jumpa. do not worry coz i'll stand there without moving anywhere ^^

siap shopping buku pergi makan, balik rumah. malam keluar makan dengan makabah  tengok tu, makan saje.. patut lah gemuk. ramai lah budakkecikcomelcomel dapat dikesan hari ni. haihhh. teringat amirul akif :'(

hasil berdiri di dewan selama satu jam setengah *satu jam di tempat novel*



masa amek buku ni kan, jay tanya, 
" seriously awak nak beli buku tu? "
hahaha. that's for akif lah. tak sabar nak bagi dia ^^


yang belakang tu, arab :)
yang atas... haha


kalau ikut kan hati, nak sangat beli buku-buku latihan pmr. tapi kalau beli, bukan nya sempat nak buat -___-
did you notice somethin? tiada perkataan 'aku' lah post kali ni. hee 
kan dah cakap, i will change slowly. wish me luck~

Older Post | Newer Post