Life is unpredictable
Karangan Manusia Links Credit Assalamualaikum & haiii. Selamat menjejakkan kaki ke sini. Nanti dah keluar jangan segan datang jenguk lagi k ^__________^
more to sadness
Saturday, November 20, 2010 | 0 comments

raya oh raya.. macam2 jadi tyme raya nie, ade cite sdey, ade cite happy. pape pun hidup mesti diteruskan! btol tak.. huhu. kate2 smangat yg slalu didengari ^_^ insyaAllah nurul farahana akan cube.

okie dokie mokie. petang selasa lepas balek kampung dkat chenor~ smpai nk dkat maghrib. then ayah jo cakap dkat mama "lemang tak siap lagi, takde org nak buat" alaaaa, muke kecewa dah nie. skali masuk2 tengok sebakul lemang. cehhh, kne tipu. then ltak beg terus masuk dapur. [mak ayh terus smayang, ank sibuk makan =p] mule2 nak jamah je, lpas potong, potong lagi lemang tu. hahaha. smpai tak larat lah. best giler weyh! :D


masa tgh tdo kan, tibe2 pukul 4 pagi tu dengar suare amirul akif! yess, syg ku da balek ;)) maen dulu dgn akif. esok sambut raya sme2. tapi tk best sgt sbab adik beradik mama ade 12 org. 6 org je yg balek, yg laen balek lambat sikit. tk smpat nak jumpe, sbab petang dah nk ikut akif balik kLang. hoho, sorry. takde gamba lah nak tunjuk, dlm kamera punye tak transfer lagi kat laptop.. malas cari wayar usb :P




nampak tak budak tuu. amirul akif, syg sgt lah dkat die! kalau tuhan nak tukar kan nyawa aq dgn die pun takpe =] alhamdulillah, luka2 die sume nk kering dah. tapi die still trauma lagi =( tak mcm dulu. hmm.. sian nye bby. dua tiga hari nie da rapat, die igt balek. smpai malam ajak maen, tk larat aq. hahaha.. tp tk kesah lah. ily amirul akif ^^


------------------------------------------------------------------------------------------------




hari KHAMIS, mase baru je smpai kLang nie dapat berita sedih. kak ain call abg then die ckp ayah ngah dah takde. ya ALLAH, knape lah org baek mesti pergi dulu :((( nak pegi kelantan pun tak boley sbab esok tu akif ade appoinment dgn pakar second sbab ade ***. bukan sje tanak pegi, kalau takde prob konfem kitorang da smpai sne. tak sempat jumpe arwah. menangis pun tak gune kan, terseksa arwah nnt :| al-fatihah...


*cepat nye mase berlalu~

Older Post | Newer Post